Bu Blogda Ara

23 Temmuz 2019 Salı

Kara cahilliği, vahyin aydınlığını; bilgiyi ve genetik özellikleri kanıt gösteriyorum ki sizin emek ve gayretiniz kesinlikle dağınık ve parça parçadır. .Doğruya ve güzele kılavuzlamak sadece Bizim üzerimizedir.

Kara cahilliği, vahyin aydınlığını; bilgiyi ve genetik özellikleri kanıt gösteriyorum ki sizin emek ve gayretiniz kesinlikle dağınık ve parça parçadır.
5-7.Bu nedenle kim malını/ kazancını verir, Allah’ın koruması altına girer ve en güzeli doğrularsa, Biz ona, o en kolay olan için kolaylık sağlayacağız.
8-11.Kim de cimrilik ederse ve kendisini tüm ihtiyaçların üstünde görürse ve en güzeli yalanlarsa, Biz ona en zor olan için kolaylık vereceğiz. Aşağı yuvarlanıp değişime, yıkıma uğradığında/öldüğünde malı onu kurtaramayacaktır.
12.Doğruya ve güzele kılavuzlamak sadece Bizim üzerimizedir.
https://bredaholland.blogspot.com/…/hesabn-muhasebeni-dogru…
Oluşturup düzene koyan, ölçümlendirip sonra yol gösteren, otlağı çıkarıp sonra da onu kapkara bir sel atığı hâline getiren Rabbinin yüce adını temize çıkar.
HİÇ MERAK ETTİNİZ Mİ ?***Sübhane rabbiye'l-a'lâ v...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=703163700135034&id=100013242319421
Yorumlar
Kara cahilliği, vahyin aydınlığını; bilgiyi ve... - Hüseyin Uzun Şaşmaz:
Cenneti kazanmak onay ve red meselesidir.Kişilerin cennet algısını berraklaştırmak,netleştirmek gerekir.Dünyâ, cenneti ve cennetteki kademe, mevki,makam kazanma yeridir. Bu nedenle mü’minler Dünyâ’dan cennete bir köprü kurmakla vazîfelidirler.
cennet için arama sonuçları

CEHENNEM İLE İLGİLİ MESELELER

cehennem için arama sonuçları

1 yorum:

  1. LEYL-1-4.Kara cahilliği,...sizin emek ve gayretiniz kesinlikle dağınık ve parça parçadır.
    Aydınlara çağrı.Bilimsel Cehâlet + Etrafımız iyi yetiştirilmiş cahillerle sarılı.
    HABERSİZ GÜNAHKAR .
    Kendini uyku moduna alan bir toplum iflah olamaz!
    Samimiyet...
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid025RFzfMQEoAN4F6Hhb6jsGsRnaAUHFXzxGQwTXkMVLrLd3ewdBNH2X9iEyuvXS4Mol&id=100013242319421

    YanıtlaSil